Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

14 M10 Choosing the right BBs
0 11606
BB’s, is een afkorting van Ball Bearings. Het zal je niet verbazen dat ook het kiezen van BB’s impact heeft in de prestatie van je replica’s. Wat maakt een bb goed? Precisie in hoe groot de BB’s zijn,..
07 M10 What to bring to the Airsoft
1 480
De week, dag of avond voordat je naar een tof airsoft event gaat is het gebruikelijk om even je gear te controleren. Zijn je batterijen opgeladen? Is je gasfles gevuld? NABV pas bij je? Misschien komt..
23 M09 Choosing your first Airsoft replica
0 778
Het kiezen van je eerste airsoft replica kan soms best lastig zijn, er zijn tenslotte talloze keuzes, upgrades en modellen waar je uit kan kiezen. Je eerste airsoft replica is een belangrijke stap om ..
17 M09 Benefits of an Airsoft grenade
0 1058
Wat zijn de voordelen van een Airsoft granaat? Waarschijnlijk heb je tijdens je skirm al vaker een bang gehoord van een granaat. Granaten kunnen in sommige spelsituaties erg handig zijn. Denk aan het ..
02 M09
0 826
Tips voor nieuwe airsoft spelersWelkom in de wereld van Airsoft! Als je net bent begonnen of wilt beginnen met airsoften dan weet je waarschijnlijk nog niet precies wat alles is en kan het voorkomen d..
17 M08 What is Airsoft exactly
0 177
Wat is Airsoft precies? Airsoft is een redelijk nieuwe sport in Nederland en kent een rijke geschiedenis. Airsoft replica’s waren er al rond 1970 maar het sloeg toen niet echt aan. In Japan was dit we..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Notification
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.